Je hebt na ontvangst van de bestelling een herroepingsrecht van veertien dagen. Als je ons binnen die periode laat weten dat je van je aankoop wilt afzien, om welke reden dan ook, storten we het aankoopbedrag, exclusief verzendingskosten, terug nadat we het item ongebruikt en in de originele verpakking hebben teruggekregen.*

Verzakingsrecht (volgens de wet van 21 december 2013, Wetboek van Economisch Recht, Boek VI, marktpraktijken consumentenbescherming):

De consument-Koper heeft het recht aan de Verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Met andere woorden: Je hebt het recht om je bestelling (of een deel ervan) terug te sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven en krijgt ook het bedrag van de retourgoederen integraal terugbetaald.
Let wel op: alle teruggestuurde artikelen moeten zich in originele staat bevinden en voorzien zijn van de originele verpakking en prijskaartjes.

© 2010 - 2018 passipasse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel