Passi Passé is natuurlijk een winkel, een business. Maar Passi Passé is ook een avontuur, een DJ collectief, een familie, een dorpskern, een artistieke uitlaatklep, rock ‘n roll. En nog een stuk of wat subplots. Bij Passi Passé willen we mensen blij maken. Want dat maakt ons gelukkig.

 

Passi Passé laveert een beetje op de spanningsboog tussen nu en vroeger, is vernieuwend en vertrouwd tegelijk. We proberen nieuwe mogelijkheden te visualiseren, en tegelijk een gevoel van herinnering en kinderlijk contentement op te roepen. Een gevoel van oh wauw! 

 

 

 

Ons hart ligt bij schone dingen, en we willen die liefde en die visie graag met iedereen delen. De deur staat altijd open!  (zie onze openingsuren) De collecties worden ingekocht met veel aandacht voor herkomst en materiaal, duurzaamheid dus. We proberen altijd om kleine karaktervolle merkjes tussen de gekendere namen te stoppen en zo mee te helpen aan de ontwikkeling van projecten waar we in geloven.

De winkel ligt in een autovrije straat in Sint-Niklaas. Goekoop parkeren kan op een coole seventies dakparking om de hoek, in de Dokter Verdurmenstraat. (Plannetje) Je wordt meestal verwelkomd door Ellen of Siske, soms door Anthe, en af en toe door een stagiaire.

 

 

Is Sint-Niklaas te ver, dan kun je natuurlijk 24/7 terecht op onze webshop. (www.passipasse.be) Voor alle vragen en/of advies mag je bellen naar Ellen: 0472/570.345

 

 

Om up to date te blijven met onze collecties, hersenspinsels en andere shananigans check je best af en toe onze social media, vakkundig en quasi dagelijks bediend met nieuw contentbrouwsel door Anthe (Facebook & Instagram

De minder relevante social media worden beheerd en gevoed door Ellen (Spotify, Pinterest); en last but not least: Niko doet de boekhouding!

 

 

 

© 2010 - 2022 passipasse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel